Társasjátékokat vettünk a gyerekeknek

A férjem, Pali mérnökként dolgozik. Immáron több, mint 20 éve házasok vagyunk. Én egy nyomdában dolgozom. Nyomtatunk, fénymásolunk, beköttetünk és így tovább. Kényelmes munka, és rám van igazítva, mivel csak rész-munkaidőbe dolgozom, ugyanis elég sok időt vesznek el a gyerekek. A nyomda szerencsére ott van a házunk mellett, így nem kell sokat gyalogolni. A legcsodálatosabb talán az, hogy van három, gyönyörű gyermekünk: Lilla, Ágoston és Karesz. Korban közel állnak egymáshoz, Lilla már iskolás, Ágoston és Karesz pedig óvódások. Általában én hozom és viszem őket suliba és oviba. Főzni ebédet már nem kell, hiszen mindegyikük eszik az oviba, suliba, a férjem pedig a munkahelyén. A hétköznap rohanás. Ide-oda, a hétvége se jobb, mert akkor még főzni is kell. És a karácsonyról már ne is beszéljünk! Az csak hab a tortán. Mindig lefáraszt az egész. Általában a férjemmel együtt szoktuk eltervezni, hogy mit rakjunk a fa alá, hiszen a gyerekek még hisznek a mikulásban, angyalkákban, szóval még ügyesnek is kell lennünk. Azonban a férjemnek nagyon sok dolga volt, így úgy láttam jónak, ha egyedül oldom meg a dolgokat. Mivel vásárolni nekem se volt időm, így mikor a nyomdába nem voltak sokan, felnéztem az internetre és megnéztem, hogy milyen játékok a menők, mik mennek mostanság, milyen a választék, stb. …

tarsasjatek

Aztán láttam, hogy most már rengeteg webshop van, és az egyiknél, amit kiválasztottam nagyon nagy volt a választék, és akciókat is hirdettek. Legjobban a társasjátékok voltak leakciózva, így úgy döntöttem, hogy mindenképp beruházok egy társasra, amivel az egész család tud játszani. Be lehetett állítani a korcsoportot, a típusokat, a gyártót is és mindent. Nem csak interneten, de telefonon keresztül is lehetett rendelni. Előreutalással és utánvéttel is szabadott fizetni. És mivel 20 ezer forint felett ingyenes a szállítás, így úgy gondoltam, hogy itt megveszem az összes játékot, amire a gyerekek vágynak, így le lesz tudva a karácsonyi ajándék mindenkinek. Reménykedtem benne, hogy karácsonyig meg fog érkezni, mert már nem volt sok hátra.

Aztán pedig el kezdtem sorra venni a játékokat. A családnak kellene egy monopoly, mert azzal még a férjem is szeret játszani. Lillának rendeltem egy szép babát, Ágostonnak egy autós társast, Karesznek pedig állatosat. Biztos voltam benne, hogy mindenki örülni fog ezeknek. És mivel a játékok összesen elérték a 20 ezer forintot, így nem kellett pluszba ráfizessek a szállításra. A játékokra garanciát is kaptam. A rendelés nagyon könnyen és gördülékenyen ment, kb. 10 perc alatt elintéztem. Már csak a férjem ajándéka volt hátra! Nagyon jót akartam neki venni, így egy szép és ízléses nyakkendőt választottam.

Hála az égnek, nem kellett sokat várni, elég hamar kihozták a játékokat, és mindegyik játék rendben megérkezett. Még pont volt elég időm becsomagolni őket szép karácsonyi csomagolópapírba. A szenteste szerencsére nyugodtabban telt. Elmentünk a templomba, és mire visszaértünk, az ajándékok a fa alá kerültek. Mindenki nagyon örült neki, főleg a gyerekek, és senki arcán se kellett csalódást tapasztalnom. Ez nekem a legnagyobb karácsonyi ajándék. Amikor látom őket, hogy boldogok. Ilyenkor érzem, hogy megéri magát törnie az embernek, és egyszerre mindenféle stressz lement rólam. Na meg persze a szép nyakláncnak is örültem amit bizonyára a férjem rejtett oda a fa alá. Miután mindenki jól kipróbálta a sajátját, nekikezdtünk a közös játéknak, a monopolynak. A kicsik először nem értették a lényegét, de miután sikerült nekik is elmagyarázni, utána már minden nagyon jól ment. Sokat nevettünk és szórakoztunk. Azt kell, hogy mondjam, hogy én úgy látom, hogy régóta ez volt az eddigi legjobb karácsonyunk. Nem volt veszekedés, hisztizés, egyszerűen csak élveztük az együtt töltött időt, és nem gondoltunk semmi másra. Aztán pedig, mivel idén hó is volt, elmentünk szánkózni a gyerekekkel. Még mi felnőttek is jól szórakoztunk. Én azt kívánom, hogy minden karácsonyunk teljen ugyanilyen jól az elkövetkezendő években!