Szórólap készítés, motoros webáruház

Sokszor gondolkodtam, hogy mi lesz majd életem első munkája, mi lesz az, amit csinálni fogok. Míg az ember gyerek, sok mindenről álmodik, aztán ahogy nő, vagy teljesülnek az álmok, vagy pedig szerte foszlanak.

Az álmok

Persze, mint minden gyereknek, nekem is rengeteg álmom volt, hogy mi leszek, ha nagy leszek. Emlékszem, akartam lenni kalóz is, a hét tenger vezére, és majd én hódítani fogok. Aztán persze rá kellett jönnöm, hogy ez nem fog összejönni, és le kellett mondanom róla. Nem maradtam sokáig tétlen, mert ez után katona akartam lenni.pirate-47705_640

Emlékszem, az egyik kedvenc mesém, amit sokszor kértem anyámat, hogy olvassa el nekem, az az Altató volt. Azt hiszem, ezt mindenki ismeri, kicsik, nagyok egyaránt. Szóval én úgy döntöttem, hogy beállok a sorba, és közöltem is anyámmal:

  • Édesanyám, én úgy döntöttem, hogy katona leszek.
  • Igen drágám? – Kérdezte anyám tőlem.
  • Igen, és lesz egy szép fekete lovam is.

Folyton ez járt az eszemben, és megőrjítettem apámat, hogy nekem kell egy ló, és mindenképpen szükségem van rá. Mindig kérdezte tőlem:

  • Aztán mindek van neked szükséged édes fiam arra a fekete paripára,
  • Azért édesapám, mert én katona leszek, és harcolni fogok. – válaszoltam lelkesen.
  • Rendben, fiam csak jussunk el odáig.

Szóval tudtam, hogy mi leszek ha nagy leszek, és azt is, hogy lesz egy fekete lovam.

A felnőtté válás

Aztán eltelt pár év, és már nem igazán érdekeltek a katonai teendők, és az sem, hogy mi leszek, csak élni akartam. Anyám nagy örömére beköszöntött a várva várt kamasz korszak. Nem hogy katona nem akartam lenni, hanem hosszú hajat növesztettem, és a zenei stílusom is megváltozott. Állítólag elviselhetetlen volt, bár ezt akkor én nem igazán vettem észre.

Nem is nagyon tudtam, hogy mit kezdjek magammal, egyet tudtam, hogy rajzolgattam nap hosszat, vagy éppen a számítógéppel babráltam. A napot nem igazán szerettem, inkább a szobám sötétjében voltam.

Persze minden időszaknak egyszer vége lesz, és a szülők is fellélegezhetnek Így lett ez nálunk is, és túléltem a kamasz kort, még „ember” is lett belőlem.

Végül mindenki megtalálja amit keres

Velem sem történt ez másképpen, mert végül én is megtaláltam az életben amit szeretek, és a nekem való szakmát is. Igaz, hogy a számítógép mellett maradtam, de nem hiába. Minden féle szórólapok, oldalak, dizájn tervezéssel foglalkozunk. Ja, és hogy mi volt az első munkám? Amivel rögtön az elején kezdtem…hát igen, egy motoros webáruház profilját, szóróanyagát terveztem meg. Persze én csak egy kis porszem vagyok a gépezetben, mert a cég ahol dolgozom kaptam a munkát, én pedig azt a feladatot, hogy a megrendeléssel foglalkozzam.

Igaz, hogy nem kalóz, és nem katona lettem, de végül csak azt csinálom, amit szeretnék.