Hol van babakocsi olcsón?

Elmentem a sarkon lévő papírboltba, mert ki kellett nyomtatnom néhány szórólapot. Jó haverok vagyunk az ott dolgozó csajjal. Sokat járok oda és így sokat is beszélgetünk. 

Most is amikor mentem, elmesélte hogy ő és a barátja babát várnak. Nagyon megörültem nekik, és gratuláltam. Szimpatikus pár voltak, örültem hogy átélhetik most együtt azt a sok boldogságot, amit egy kisbaba jelent. Elmesélte hogy mennyi teendő van még hátra ahhoz, hogy minden meglegyen mire jön a baba. 

Megkérdezte például hogy hol lehet jó minőségű és olcsó babakocsit kapni. Erre pont tudtam a választ, mert nemrég vett a nővérem egy babakocsit egy nagyon jónak tűnő oldalról. Gyorsan meg is mondtam neki a linket: babakocsi olcsón

Az innen vásárolt babakocsik nagyon praktikusak, mert cserélhető az ülés részük, így több életkorban is használhatóak. Továbbá többféleképpen is lehet állítani annak függvényében, hogy a baba felénk nézzen vagy menetiránnyal szemben. Könnyen összehajthatóak és berakhatóak az autóba. Sőt, a mózeskosár részük is könnyen szállíthatóak mert könnyűek. 

Biztonságosak, megvédik a babát az esőtől, az uv sugaraktól és a baktériumoktól is a mosható belső bélés segítségével. És mi a legfontosabb, ha nem a gyerkőcünk biztonsága? Az itt vásárolt babakocsik nem ismernek kompromisszumot sem kényelemben, sem minőségben! 

Nagyon megörült ezeknek az információknak, mondta hogy feltétlenül utána néz majd a dolognak. Én is örültem, hogy megint jót beszélgettünk, és a nyomtatott szórólapok is szépre sikerültek.