A salgó irattároló polcrendszeren nagyon jól mutatnak az áruk

A lakóhelyemhez közeli plázában dolgozom egy olyan kis nyomdában, ahol különböző ajándéktárgyakra, pólókra vagy bögrékre nyomtatunk a megrendelő által hozott fotókat. Az ajándékozásnak ezen fajtája már régóta divatos és még mindig rengetegen veszik igénybe. Nagyon vicces és izgalmas ez a munka, mivel időről időre kerülnek hozzánk elég személyes vagy kompromittáló tartalmú képek, amik láttán alig tudjuk megvárni a visszafojtott nevetéssel, hogy elmenjen a vevő, aztán jól kinevetjük magunkat. Többnyire persze aranyos kisbabákról vagy állatkákról, közös nyaralásról a barátokkal vagy épp egy romantikus városnézésről készült képeket nyomtattatnak az ajándéktárgyakra.

Eddig a pláza folyosójának a közepén, egy kis bódéban volt a székhelyünk, a következő hónaptól pedig ez megváltozik. Elköltözik az egyik papírbolt a plázából, és így kiadóvá válik a helye. Azonnal lecsaptunk erre a lehetőségre, hogy beköltözhessünk. Ehhez viszont szükségünk lesz új berendezésekre is. Az első szükséges “bútordarab”, ami eszembe jutott, az a polc volt. Arra gondoltam, hogy rendelek egy praktikus irattároló salgó polcrendszert, amire szépen fel tudjuk pakolni a referencia termékeket. Eddig a bódé fapolcaira rakodtuk ki a kis ajándéktárgyakat, de most szükség lesz valami nagyobb tárolóra.

Otthon rákerestem az interneten, hátha van olyan cég, akik ki is szállítják a salgó polcot és a beszerelésben is segítenek. Így ezt a terhet már le is vennék a vállunkról. Nagyon hamar rátaláltam a megfelelő forgalmazóra: a RackingLog hatalmas választékkal és minőségi termékekkel rendelkezett irattároló polcrendszer terén. A honlap rendkívül áttekinthető, az egyes kategóriákon belül egyszerűen meg lehet találni, amit keres az ember. Az oldalon nagyon sok információ megtalálható a cégről. Az árajánlatkérő menüpontot nagyon könnyen meg lehet találni, minden oldalon ott van és igénybe vehető.

Mindenképpen olyan fém polcrendszer kellett, ami kézi rakodású használatra is alkalmas, mivel az üzletbe fogjuk kirakni és csak kisebb tárgyaknak kell elférniük rajta. Ezek az irattároló polcrendszerek garantáltam magas minőségű alapanyagokból készülnek, könnyen és gyorsan összeszerelhetőek és az elemeit egyéni igényekre szabva készítik el. Nagyon gyorsan, 2-3 munkanap alatt kiszállításra kerülnek a legyártott alkatrészek.

Kitöltöttem az árajánlatkérő adatlapot egy salgó irattároló polcrendszerre gyártói garanciával. Ez egy csavarmentes kivitelű, gazdaságos ár-értékarányú, horganyzott acélból készült polcrendszer volt. Ezután telefonon megbeszéltem a céggel egy személyes helyszíni felmérést, amikor a szakemberek kijönnek leellenőrizni a helyiség paramétereit és összeírni az egyéni igényeket. Ezen adatok alapján el tudják készíteni a tervrajzot, hogy minél optimálisabban tudjuk kihasználni a rendelkezésre álló teret. A tervrajz alapján legyártották a salgó polc alkotóelemeit. Utána kiszállították az üzletbe és ügyesen, gyorsan be is szerelték. Így hát nemsoká már el is kezdhettük rendesen, igényesen berendezni az üzletet.

Így szerencsére nem volt sok kiesése a boltnak. Az új irattároló polcon csodásan festettek a kész nyomtatott bögrék, kulcstartók, pólók, plüssmacik és egyéb kis tárgyak. A polcok 33 mm-enként állíthatóak, úgyhogy a tárgyak méreteihez tudtam beállítani, igazítani az elemeket. Nagyon jól nézett ki az üzletben ez a visszafogott külsejű fém irattároló polcrendszer. Rendkívül nagy a teherbírásuk ezeknek a polcoknak, úgyhogy akármennyire is telepakoljuk őket, nem kell félni attól, hogy megsérülnek vagy leszakadnak. A RackingLog webshopján lehet továbbá rendelni kiegészítőket is a polcokhoz. Rendeltem is kis címketartókat, amikbe belerakjuk az adott termékek árát és megnevezését kis cetliken. Ezeket könnyedén rá lehet szerelni a polcok elejére.

Két napon belül kész is voltunk az új üzlet teljeskörű berendezésével. Nagyon szép lett az eredmény, az irattároló polcrendszer is nagyon jól mutatott. Most, hogy külön üzletet bérlünk, talán még több megrendelőnk lett, mint volt. Sőt, elkezdtünk gondolkozni a szolgáltatások körének bővítésén is.