A nyomdából rohanás a fogorvoshoz

A karácsony előtti nagy rohanásban, mindenki kapkod, a céges rendezvényekre, karácsonyi parikra készülnek a kollégák. Szeretnék a munkavállalók békében és könnyeden eltölteni a karácsonyi szabadság előtti napokat. Ez nem mindig sikerül, a rohanás, hogy minden munka készen legyen, nem mindig felhőtlen. Nekem is rengeteg dolgom volt még a leállás előtt, a nyomdába járni, hogy a kiadványaink rendben elkészüljenek, olyanok legyenek, amelyet a főnök megálmodott, és persze szót érteni az ottani dolgozókkal is az év vége felé nem könnyű, még ha egész évben jó is a kapcsolatunk. Amikor megérkeztem, a nyomdába már várta a kész szórólapokkal, ennek nagyon megörültem, és természetesen annak is, hogy minden rendben, tökéletesen nézett ki a szóróanyagon.

Amikor éppen átvenném a megrendelésünket, hív a férjem, hogy letört a foga, mit kezdjen most.

Természetesen ilyenkor, ha orvos keresésről van szó segítségére kell lenni.

Hol találok férjem számára gyorsan egy remek fogorvost?- tettem fel magamnak a kérdést.

Gyorsan az interneten keresni kezdtem, és szerencsére a közelünkben találtam is egy szuper fogorvost. Már a honlapja is nagyon meggyőző volt, éreztem, hogy ez lesz a férjemnek való, a doktornő lesz a mi megmentőnk. Nagyon szimpatikus az a honlapstruktúra amivel szembesültem, minden általa foglalkozott és kezelt eljárásokat feltűntet, így rögvest el tudtam dönteni, hogy hozzá fogunk fordulni. Szuper megoldásnak találtam azt is, hogy a honlapra érkezve jobb oldalt felugrik egy kis párbeszéd ablak, és tudunk a doktornőtől kérdezni, mindenki számára segítséggel tud szolgálni. Meg is ragadtam ezt a remek lehetőséget, nagyon egyszerű és gyors formája annak, hogy a bajunkkal, mármint a férjem bajával, hozzá tudunk fordulni. Leírtam, mi történt a férjemmel, kemény ételbe harapott és letört a foga, nem szeretné így- fél foggal tölteni az ünnepeket és ebben kértem a doktornő álláspontját, szakértelmét.

Érkezett is a válasz rövid időn belül, hogy semmi gond, de fogpótlásra lesz szüksége férjemnek.

Fogpótlás- el sem mertem férjemnek mondani, mivel, nem titkoltan némileg tart a fogorvosoktól.

Én, mint jó feleség felhívtam a rendelőt, és telefonon egy nagyon kedves és segítőkész asszisztenssel tudtam beszélni, hivatkoztam a doktornővel folytatott chat beszélgetésünkre, hogy ezt és ezt az fogpótlást szeretnénk, mivel férjem most fél foggal rendelkezik. Az asszisztens egy rendkívül segítőkészen állt a bajhoz és szerencsénkre még arra a hétre tudott is időpontot adni.
A fogpótlás nem egy egyszerű folyamat, mint később a rendelőbe érkezve ezt meg is tudtuk.

Férjemhez mindig kedvesen álltak és nagyon szakszerűen kezelték. Személy szerint én rendkívüli módon meg vagyok elégedve az ellátásával, nagyszerű rendelő, csodás gépekkel felszerelve, és nem utolsó sorban nagyon emberi, páciens orientált hozzáállással, mint az asszisztencia, mint a doktornő által.

A vizsgálat első üteme az volt nálunk, hogy a férjem fogsorát megröntgenezték, a letört fog csonkját eltávolította a doktornő, első körben csak ennyit tudott tenni, a gyógyulási folyamatot ki kell várni, míg az íny összeforr. Legalább egy hétnek el kell telnie a foghúzás és a híd, mert híd felépítését látta a doktornő helyesnek, szóval a két beavatkozás között.

Gyógyulási idő letelte után.

Egy hét telt el, mi vissza tértünk a fogorvosi rendelőbe, az előre egyeztetett időpontunkra. Férjem még mindig ódzkodva érkezett, de teljesen megbízva a doktornőben. Ekkor megkezdték nála a fogpótlást- híd építésnek formájában. A hiányzó fog melletti két fogat használta a doktornő a híd felépítésére, mely remekül sikerült. Férjem is lelkiekben túlélte a beavatkozásokat, és most már teljes fogsorral tudunk az ünnepeknek nekivágni. Természetesen most már vigyáznia kell, mit és hogyan harap, de igen tartóznak bizonyulnak ezek a fogpótlásra használt hidak.

A doktornőt és a rendelőjét és szívesen ajánlom barátaink, ismerőseink számára. Mivel nagyon nagy hozzáértéssel kezeli a pácienseit és rendkívül jól felszerelt rendelőjében szinte mindenre képes, mely a fogakhoz kapcsolódhat. Kedves, ám határozott jelleméről nem is beszélve, mellyel minden páciensét, akik félve ülnek be a székébe, meg tud nyugtatni.